طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی | واسه مجالست مرغ رو با این رسپی درست کن +ویدئو
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - اگر به دنبال یک غذای اصیل، خوشطعم و چشمنواز برای پذیرایی از مهمانها هستید، زرشک پلو با مرغ مجلسی یکی از بهترین گزینههاست. این غذا با عطر زعفران، طعم ملایم رب و شیرینی پوست پرتقال، میتونه ستاره سفره شما باشه. در ادامه، دستور تهیه این غذای محبوب ایرانی رو براتون آوردیم.
مرغ (ران یا سینه) پیاز: 2 عدد متوسط فلفل دلمهای: نصف یک عدد ادویهجات: پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر، چوب دارچین رب گوجهفرنگی: 2 قاشق (خانگی و خوشرنگ بهتره) آب پرتقال بدون پالپ: 3 لیوان زعفران دمکرده به میزان لازم هل: 2 عدد خلال پوست پرتقال: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها رو خرد و در کمی روغن تفت بدین تا سبک بشن.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بعد فلفل دلمهای خرد شده رو اضافه کنین. مرغها رو اضافه کرده و با ادویهجات خوب تفت بدین تا طلایی بشن. حالا رب گوجهفرنگی رو اضافه کرده و چند دقیقه با مواد تفت بدین تا رنگ باز کنه. آب پرتقال، هل و خلال پوست پرتقال رو اضافه کنین و اجازه بدین مرغ با حرارت ملایم خوب بپزه و طعمدار بشه. در اواخر پخت، زعفران دمکرده رو به مواد اضافه کنین تا رنگ و عطر دلنشینی بگیره. این خوراک مرغ رو با برنج ساده و زرشکپلو شده سرو کنین. میتونین کمی خلال پسته یا بادام هم برای تزئین روش بریزین. با این دستور، یه زرشک پلو با مرغ خاص و مجلسی خواهید داشت که همه ازش تعریف خواهند کرد!
-
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۲:۲۹
-
۹ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959466/